joi, 23 februarie 2012

Martisor

     Ador noul blog de provocari, Provocari verzi :) asa ca nu puteam sa nu particip la prima provocare lansata, martisoarele-din-sac care mi-a pus roticelele  in miscare :)




     Am cusut un model din cartea "Cusaturi traditionale din Bucovina" pe o panza foarte marunta cu fir Dmc de matase.Din panza de sac am facut o fondita,apoi am imbracat cu modelasul cusut un nasture si le-am unit si    .....gata brosa-martisor.
    Eu sunt foarte incantata de cum a iesit :)
   Spor la mestesugit:)

6 comentarii:

  1. E superb!! Si eu am vrut sac de care seamana cu etamina (dar am avut doar de rafie si se destrama) - ce ma bucur ca ni te-ai alaturat cu o cusatura atat de frumoasa!!
    bafta la provocare!

    rux

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc :)Vai si eu cat am cautat o bucatica de sac de iuta..am avut noroc ca a gasit bunica mea o bucata pe care incepuse ea sa coasa in tinerete,dar atunci am avut un soc cand am vazut ce groasa si necooperanta :)era pentru ce aveam eu in cap,asa ca am schimbat planul si a iesit frumusica:) asta(ma manca modestia:))

      Ștergere
  2. Felicitari, Ai primit un premiu la mine pe blog !

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Adelina.Esti o draguta.Mi-ai facut o surpriza minunata :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Micaela este super martisorul, oarte fain...sa ma scuzi am uitat sa-ti pun blogul asta si la mine. te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc RamonaM .Stai linistita ca nu ai de ce sa te scuzi.Eu una ma chinui de vreo 3 luni sa fac ordine la blogurile afisate si la cele pe care le urmaresc in lista de lecturi si imi da tot erori si numai nu reusesc sa fac cum vreau eu ):

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare